Medlems info

Uppvisningar

Är trevlig aktivitet vi genomför som dessutom ger bidrag till vår klubbverksamhet marknadsför gärna våra uppvisningar till företag och vänner.

Varaslättens Buggare vill på flera olika sätt sprida information om verksamheten och få fler intresserade av dans då är uppvisningarna ett trevligt alternativ.

Vår ambition är att visa upp så många dansare som möjligt i så många grenar som möjligt. Alla som tränar är välkomna att vara med. Kan Din ordinarie partner inte vara med kan Du kanske dansa med någon annan. Vi brukar ha ca 20 min till 45 min uppvisning, beroende på hur många dansare som är med och önskemål från dem som bokat oss.

Räkna med samling ca 30 min innan uppvisningen börjar.

Vi behöver ha in anmälan från Er som vill vara med till This is a mailto link   senast 3 dagar innan uppvisningen så att vi kan sätta program och lägga musik.

Uppdaterad: 24 MAJ 2014 19:22 Skribent: Tommy Arvidsson

insta

10% rabatt upp ge VSB vid köp

logo-trans