Spelkort

Vill du vara med och stödja denna Dansförening går du in på nedanstående länk.

50 miljoner till idrotten
Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsklubbar. Men det är du och alla andra som spelar som bestämmer till vilka klubbar som pengarna ska gå!

Spelkortet allt som behövs
Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar på hos Svenska Spel kan vara med i SVEA. Välj upp till tre favoritklubbar som får ta del av pengarna.

Anslut favoritklubbar
Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till SVEA. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen påsvenskaspel.se/svea, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11

Kostar inget att vara med
Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritklubb. Och om du vill byta förening går det bra när som helst men poängen du redan delat ut stannar hos de tre klubbar som du valt.

Uppdaterad: 02 FEB 2015 06:23
Skribent: Tommy Arvidsson

insta

10% rabatt upp ge VSB vid köp