Medlems info

Uppvisningar

Är en trevlig aktivitet vi genomför som dessutom ger bidrag till föreningen. Hjälp gärna till att marknadsföra föreningen du också!

Varaslättens Dansare vill på flera olika sätt sprida information om verksamheten och få fler intresserade av dans då är uppvisningarna ett trevligt alternativ.

Vår ambition är att visa upp så många dansare som möjligt i så många grenar som möjligt. Alla som tränar är välkomna att vara med. Kan din ordinarie partner inte vara med kan du kanske dansa med någon annan. Vi brukar ha ca 20 min till 45 min uppvisning, beroende på hur många dansare som är med och önskemål från dem som bokat oss.

Räkna med samling ca 30 min innan uppvisningen börjar.

Vi behöver ha in anmälan från er som vill vara med till This is a mailto link   senast 3 dagar innan uppvisningen så att vi kan planera upp en bra show.

Uppdaterad: 24 MAJ 2014 19:22 Skribent: Tommy Arvidsson

Postadress:
SDK Varaslättens Buggare - Danssport
Jonasson, Stora Hov
53591 Kvänum

Besöksadress:
Danslokalen, Ekedalsgatan 4 (bakom Vara Bilplåt)
53431 Vara

Kontakt: