Hoppa till sidans innehåll

Antidoping


Antidoping


VIKTIGT om antidoping


Här följer viktig information om antidoping inför VM i Fauske och framtida internationella tävlingar:

Alla dansare som tävlar internationellt ska fylla i IDSF Form of Consent 2012. Man fyller i den vid sin första internationella tävling och därefter gäller den som försäkran att man är informerad om vad som gäller angående antidoping. Har du inte gjort det eller om du inte har tävlat internationellt tidigare behöver du alltså läsa igenom blanketten, fylla i den och skicka till adressen som står längst ner på blanketten. Om du fyllde i blanketten innan NM så behöver du göra det igen för blanketten inför NM gäller INTE.

 

Om du äter något läkemedel, kolla upp om det är dopingklassat genom att gå in på denna länken:

https://www.antidoping.se/rodalistan/

Om det är dopingklassat, och du inte sedan tidigare har gjort en dispensansökan till RF och WDSF, fyll då i bifogade blanketter och skicka in till adresserna som står på blanketterna. Den svenska blanketten skickas alltså till RF och de två engelska skickas till IDSF anti-doping director vars adress står längst ner i bilagan: "IDFS form of consent 2012". Läkarunderskrift behövs.

Dessa blanketter måste skickas in omgående (!) ifall du inte redan har gjort en dispensansökan för ditt läkemedel. Har du några frågor, This is a mailto link.

Uppdaterad: 27 NOV 2013 11:04 Skribent: Tommy Arvidsson

 

Postadress:
SDK Varaslättens Buggare - Danssport
Lennartsson, Tornumsgatan 4
53530 Kvänum

Besöksadress:
Danslokalen, Ekedalsgatan 4 (bakom Vara Bilplåt)
53431 Vara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@varaslatte...

Se all info